Verkkosivut alk. 490€

Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin sekä 500€ hyvityksen hukkaan heitetystä ajastasi.

Samaistutko?

Alle 5-v yrityksen sivuston yleisimmät ongelmat

1. Puutteellinen käyttäjäystävällisyys: Jos sivusto ei ole helppokäyttöinen, selkeä ja intuitiivinen, tai sivu lataa liian kauan, kävijät saattavat hylätä sen ja siirtyä kilpailevan yrityksen sivustolle, ennen kuin edes näkevät sisältöäsi. 

2. Heikko hakukonenäkyvyys (SEO): Uusi verkkosivusto saattaa kamppailla näkyvyyden kanssa hakukoneissa, mikäli sivusto ei ole optimoitu hakukoneita varten asianmukaisesti.

3. Huono sisältö: Sivuston huono tai epäselvä sisältö vaikeuttaa kävijöitä löytämään tarvitsemansa tiedot tai tekemään päätöksiä.

4. Rajoittunut mobiiliystävällisyys: Yhä useammat käyttäjät käyttävät puhelimia verkkosivustojen selaamiseen, joten jos sivusto ei ole responsiivinen tai toimi hyvin eri laitteilla, se voi menettää merkittävän osan kävijöistään.

5. Sivusto ei tuota tulosta: Sivustolla voi olla esim. vähän tai ei lainkaan selkeitä kutsuja toimintaan. Koko suunnittelu pitää aloittaa tavoitteista ja strategiasta.

6. Luottamuksen puute: Jos sivusto ei näytä luotettavalta tai ammattimaiselta, kävijät saattavat epäröidä antaa yhteystietojaan tai ottaa yhteyttä. Laadukas suunnittelu, luotettavuuden osoittaminen ja asiakaspalautteiden näyttäminen auttaa lisäämään luottamusta.

Halvat verkkosivut
Halvat verkkosivut
Miksi valita Kruunu Media?

Verkkosivuston uudistamisen isoimmat hyödyt

Miltä tuntuisi saada lämpimiä liidejä tai suoraa kauppaa laadukkaiden verkkosivuston ansioista? 

1. Toimari Henna on yhteyshenkilösi alusta loppuun
Hennalla on yli 12 vuoden kokemus myynnistä, joten hän on todella ammattilainen asiakkaiden ja tuloksen teon kanssa.

2. Sivustosi alkaa tuottamaan tulosta
Me autamme sinua kirkastamaan tavoitteesi ja strategiasi, jonka pohjalta lähdemme suunnittelemaan uudet verkkosivut avaimet käteen -periaatteella. 

3. Projekti on sujuva ja saat Suomen parasta palvelua
Tämän jälkeen aloitamme työt ja tapaamme sinut kerran viikkossa 15min etäpalaverissa. 

4. Mobiiliystävälliset sivut
Me tiedämme, kuinka iso osa potentiaalisista asiakkaistasi haluaa tutustua sivustoosi puhelimella. Sivuston pitää näyttää erityisen hyvältä myös mobiilissa.

5. 100% tyytyväisyystakuu
Jos et ole 100 % tyytyväinen, saat rahasi takaisin sekä 500 € hyvityksen hukkaan heitetystä ajastasi.

Henna Anttila, Yrittäjä toimitusjohtaja ja Kruunu Median perustaja

Verkkosivuston ostajan opas

Usein verkkosivuston ostaja ei tiedä, miten juuri itselle sopivat verkkosivut rakennetaan. Mahdollisuuksia on monia, joista et vielä tiedä. Käyn oppaassa läpi erittäin kattavasti selkosuomella kaiken oleellisen, mitä sinun pitää tietää. Opas myös takaa, että vältät yleisimmät sudenkuopat!

Prosessi

01.

Kartoitus

Syvennytään yrityksesi toimintaan, tavoitteisiin ja brändiin. Käymme läpi kokonaisuuden ja esim. yritysilmeen ja logon suunnittelu tarpeen.

02.

Suunnittelu

Kartoituksen pohjalta suunnittelu sisältää kaksi tärkeää osa-aluetta: verkkosivujen rakenteen jäsentely ja ulkonäön määrittely. 

03.

Toteutus

Kun olet hyväksynyt sivuston luonnoksen, aloitamme itse toteuttamisen. Otamme huomioon, ettö sivustoa on helppo jatkokehittää. 

04.

Julkaisu

Ennen sivuston julkaisua, testaamme, että kaikki sivun osat toimivat niin kuin pitää. Sivusto julkaistaan vasta, kun annat sille hyväksynnän.

05.

Koulutus

Kun kaikki on valmista, saat vielä 60min mittaisen WordPress-koulutuksen, jotta osaat tehdä perusmuokkaukset jatkossa ihan itse!

Henna Anttila, Yrittäjä toimitusjohtaja ja Kruunu Median perustaja

Tätä mieltä olemme:

“Uudet verkkosivut ei saisi olla pelkkä kuluerä, vaan tuloksellinen investointi, joka mahdollistaa tavoitteesi."

Henna Anttila

Toimitusjohtaja, perustaja

Tarvitsetko uuden yritysilmeen tai muita suunnittelupalveluita?

Kurkkaa avoin hinnastomme ja varaa aika, se ei sido vielä mihinkään!

Pakettihinnat

Hinnat alkaen + alv 24%

Pronssi

Pronssi-paketti sis. max. 4 sivua, esim. etusivu, palvelut, yritys ja yhteystiedot.

1990 €

Hopea

Hopea-paketti sis. max. 6 sivua, esim. etusivu, palvelut, tuotteet, referenssit, yritys ja yhteystiedot.

2790 €

Kulta

Kulta-paketti sis. max. 8 sivua, esim. etusivu, erilaisia palvelukohtaisia alasivuja, yritysesittely ja yhteystiedot.

3590 €

Timantti

Timantti-paketti sis. max. 10 sivua, esim. etusivu, erilaisia palvelukohtaisia alasivuja, yritysesittely ja yhteystiedot.

4250 €

Two columns
Vertical
Horizontal
Laske hinta verkkosivuillesi!
Kokonaissumma
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Suositut lisätuotteet verkkosivuille:

Chat verkkosivuille

Chat

Helposti lähestyttävä palvelu, kun ostopäätöstä tehdään kasvattaa kaupan mahdollisuutta merkittävästi.

Uutiskirje verkkosivuille

Uutiskirje

Tehokasta suoramarkkinointia varten voit kerätä postilistallesi lisää tilaajia nettisivuilta tilattavan uutiskirjeen avulla.

myyjän kalenteri verkkosivuille

Myyjän kalenteri

Poista ostonesteitä antamalla asiakkaillesi mahdollisuus tehdä ajanvaraus kätevästi verkkosivuilla.

varauskalenteri verkkosivuille

Varauskalenteri

Helpota asiakkaan yhteydenottoa mahdollistamalla hänelle ja myyjälle sopivan ajan varaaminen kalenterista.

Uusien verkkosivujen kaveriksi?

Yritysilme

Käyntikortit

Kuvapankki

Flyerit

Usein kysytyt kysymykset

Verkkosivuston suunnittelun hinta vaihtelee merkittävästi riippuen monista tekijöistä, kuten sivuston laajuudesta ja toiminnallisuuksista. Voit laskea hinnan Kruunu Median tekemille sivuille kätevällä hintalaskurilla!

Yleisesti hinnat voivat olla muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen euroon pienemmille sivustoille, kun taas suuremmat ja monimutkaisemmat sivustot voivat maksaa useita tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia euroja.

On tärkeää keskustella suunnittelijan kanssa tarpeista saadaksesi tarkan hinta-arvion. Lisäksi muista huomioida jatkuvat ylläpitokustannukset ja mahdolliset lisäkustannukset, kuten verkkotunnus ja webhotelli.

Verkkosivuston luomisen kesto vaihtelee projektin laajuuden mukaan. Yksinkertaiset yhden sivun sivustot voivat valmistua muutamassa päivässä, kun taas monimutkaisemmat voivat kestää useita kuukausia. Sivusto on valmis julkaistavaksi, kun suunnittelutyö on valmis ja asiakas on hyväksynyt sen.

Me Kruunu Medialla haluamme toteuttaa joka projektin mahdollisimman tehokkaasti, mutta huolellisesti. Varaa siis verkkosivustoprojektillesi mieluummin liikaa, kuin liian vähän aikaa!

Kyllä, verkkosivustoon voidaan integroida erilaisia palveluita ja työkaluja, kuten verkkokauppa tai varausjärjestelmä. Voit kurkata mallia Kruunu Median omilta sivuilta!

Verkkosivuston sisällön ja kuvien päivittäminen sekä hallinta on helppoa käyttämällä WordPressia. Et tarvitse ennestään lainkaan kokemusta, me opetamme sinulle kaiken tarvittavan, jotta osaat muokata sivujasi jatkossa täysin itse! Kaikkiin paketteihimme kuuluu 1h mittainen WordPress koulutus.

Kyllä, tekemämme responsiiviset verkkosivut mukautuu ja toimii hyvin erilaisilla laitteilla ja näyttöko’oilla. Tiedämme, että valtaosa selailee verkkosivuja nykyään puhelimella.

Toki! Löydät referenssejä verkkosivuiltamme, mm. blogiosiosta! Kaikki sielä ei kuitenkaan löydy, joten kysy lisää!

Kyllä, tekemillämme verkkosivustoilla on SSL-suojaus varmenteiden avulla. SSL-sertifikaatti salaa tietoliikenteen sivuston ja käyttäjän välillä, mikä lisää sivuston turvallisuutta.

Lisäksi muita tekemiämme turvallisuusvarotoimia ovat esim. säännölliset tietoturvapäivitykset, vahvat salasanat, turvallisten maksupalveluiden käyttö verkkokaupoissa ja tietosuojakäytäntöjen noudattaminen. Nämä tekijät yhdessä varmistavat sivuston turvallisuuden ja käyttäjien luottamuksen.

Verkkosivusto voidaan suunnitella ja toteuttaa monikieliseksi. Sivustoa voidaan helposti kääntää ja lokaloida eri markkinoille käyttämällä esim. käännöspalveluja ja monikielisiä lisäosia tai toiminnallisuuksia.

Tämä parantaa sivuston käyttäjäkokemusta ja auttaa tavoittamaan laajemman yleisön eri kielillä.

Kyllä, tarjoamme koulutusta ja käyttöopastusta sivuston hallintaan ja päivityksiin. Kaikkiin paketteihimme kuuluu 1h WordPress-koulutus.

Näin varmistetaan, että osaat käyttää sivuston hallintajärjestelmää tehokkaasti ja voit päivittää sivuston sisältöä itsenäisesti.

Verkkosivuston julkaisun jälkeen tarjottavia tukipalveluita ja ylläpitopalveluita:

1. Tekninen tuki: Apua teknisissä ongelmissa tuntiveloituksella, kuten sivuston latautumisongelmissa tai toimintahäiriöissä.
2. Sivuston päivitykset: Tarvittavat päivitykset sisällön, ohjelmistojen ja tietoturvan osalta tuntiveloituksella.
3. Google-markkinointi: Hakukoneoptimointi ja Google-mainonta.
4. Raportointi: Sivuston suorituskyvyn seuranta ja raportointi.
5. Sisältö: Voimme muokata ja luoda laadukasta ja hakukoneystävällistä sisältöä sivuillesi.

Apua mahdollisten ongelmien tai kysymysten kanssa saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Kyllä, verkkosivusto voidaan suunnitella ja optimoida hakukoneita varten (SEO), mikä auttaa parantamaan sen näkyvyyttä hakutuloksissa. Tämä sisältää esim. avainsanojen käytön, metatietojen optimoinnin, laadukkaan sisällön tuottamisen ja sivuston teknisen optimoinnin.

Voit varmistaa, että sivustosi saavuttaa hyvän näkyvyyden hakutuloksissa päivittämällä sivustoa säännöllisesti korkealaatuisella ja asiaankuuluvalla sisällöllä. Lisäksi voit käyttää työkaluja, kuten Google Search Console, seuraamaan sivustosi suorituskykyä ja tekemään tarvittavia muutoksia optimoinnin parantamiseksi.

Kyllä, useampi henkilö voi hallita ja päivittää WordPress-sivustoa. WordPress tarjoaa erilaisia käyttäjärooleja, joita voi määrittää eri käyttäjille. Näihin rooleihin kuuluvat:

1. Ylläpitäjä: Täysi hallinta sivuston kaikkiin osa-alueisiin, kuten sisältöön, asetuksiin ja käyttäjiin.
2. Toimittaja: Oikeus luoda, muokata ja julkaista sisältöä, mutta ei pääsyä sivuston asetuksiin tai muihin käyttäjiin.
3. Kirjoittaja: Oikeus luoda ja julkaista omaa sisältöä, mutta ei pääsyä muiden kirjoittajien sisältöön tai sivuston asetuksiin.
4. Avustaja: Rajoitettu oikeus luoda ja hallita sisältöä, esimerkiksi luoda luonnoksia, mutta ei oikeutta julkaista niitä.

Käyttäjäroolit ja niihin liittyvät oikeudet voi määrittää WordPressin hallintapaneelista kohdassa ”Käyttäjät” ja ”Roolit”.

WordPress-sivuston suorituskykyä ja kävijätietoja voi seurata useilla eri tavoilla. Yksi suosituimmista tavoista on integroida Google Analytics -työkalu sivustolle.

Voit tehdä tämän asentamalla Google Analyticsin seurantakoodin WordPress-sivustollesi. Tämä koodi kerää tietoja sivuston kävijöistä, käyttäytymisestä ja suorituskyvystä, ja voit tarkastella niitä Google Analytics -käyttöliittymässä.

Jos olet tilannut sivuston suunnittelun ja toteutuksen ammattilaiselta tai yritykseltä, sinulla on yleensä omistajuus sivustoon ja sen sisältöön.

Kun tilaat WordPress-sivuston, sinulle annetaan täydet hallintaoikeudet ja pääsy sivuston hallintapaneeliin. Näin voit hallita sivuston sisältöä, asetuksia ja muita toimintoja itsenäisesti. Jos olet epävarma omistusoikeuksista tai pääsystä hallintapaneeliin, kannattaa keskustella asiasta sivuston rakentajan tai ylläpitäjän kanssa selvyyden saamiseksi.

Voit räätälöidä verkkosivuston ulkoasua ja toiminnallisuutta hyvin laajasti omien tarpeidesi mukaan, erityisesti jos käytössäsi on joustava ja muokattavissa oleva alusta, kuten WordPress. Tämä mahdollistaa muun muassa seuraavat asiat:

1. Ulkoasun mukauttaminen: Voit valita tai luoda teeman, joka sopii parhaiten tarpeisiisi, ja säätää sitä muokkausominaisuuksien avulla. Voit määrittää värejä, fontteja, taustoja ja muita visuaalisia elementtejä haluamallasi tavalla.

2. Toiminnallisuuksien lisääminen: Voit laajentaa sivustosi toiminnallisuuksia lisäämällä erilaisia lisäosia (plugins) WordPressissä tai integroimalla muita työkaluja ja palveluita sivustollesi. Tällä tavoin voit esim. lisätä verkkokaupan, varausjärjestelmän, foorumin tai sosiaalisen median integraation.

3. Mukautetun sisällön luominen: Voit luoda mukautettuja sivupohjia ja sisältötyyppejä tarpeidesi mukaan. Näin voit järjestää ja esittää sisältöä juuri haluamallasi tavalla.

4. Koodimuutokset: Jos olet teknisesti osaava tai sinulla on pääsy kehittäjiin, voit tehdä suoraan kooditasolla muutoksia sivuston ulkoasuun ja toiminnallisuuksiin.

Yhteenvetona: Verkkosivuston räätälöinti omien tarpeiden mukaan on mahdollista monin eri tavoin ja WordPress tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja mahdollisuuksia tähän tarkoitukseen.

WordPress-sivuston turvallisuuden ja suojauksen varmistamiseksi on useita käytäntöjä ja toimenpiteitä, joita kannattaa toteuttaa:

1. Päivitä säännöllisesti: Pidä WordPress-ydinasennus, teemat ja lisäosat ajan tasalla uusimpien turvapäivitysten varmistamiseksi.

2. Vahvat salasanat: Käytä vahvoja salasanoja sekä WordPress-käyttäjätunnuksissa että tietokannan pääkäyttäjän salasanassa.

3. Käytä turvallisia lisäosia: Valitse luotettavia ja turvallisia lisäosia virallisesta WordPress-lisäosarekisteristä tai luotettavilta kehittäjiltä.

4. Käytä SSL-suojausta: Asenna SSL-sertifikaatti sivustollesi varmistaaksesi tietoliikenteen salauksen.

5. Varmuuskopioi säännöllisesti: Tee säännöllisiä varmuuskopioita sivustostasi ja sen tietokannasta, jotta voit palauttaa sen tarvittaessa.

6. Rajoita käyttöoikeuksia: Anna käyttäjille vain tarvittavat käyttöoikeudet ja rajoita pääsyä sivuston hallintapaneeliin vain tarvittaviin henkilöihin.

7. Suojaa tietokanta: Muuta tietokannan etuliitteet (esim. wp_) ja varmista, että tietokantaan pääsy on rajoitettu.

8. Käytä verkkopalomuuria ja haittaohjelmien torjuntaa: Asenna verkkopalomuuri ja haittaohjelmien torjuntaohjelmat suojatakseen sivustoa haittaohjelmilta ja tietomurroilta.

Noudattamalla näitä turvallisuuskäytäntöjä vähennät riskiä WordPress-sivuston tietoturvaongelmien ilmenemisestä ja varmistat, että sivusto pysyy suojattuna ja turvallisena. Älä epäröi turvautua ammattilaiseen!

Verkkosivuston sisällön houkuttelevuuden, informatiivisuuden ja hyödyllisyyden varmistaminen vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Verkkosivuston tulisi olla käsikädessä myyntistrategianne kanssa. Tässä muutamia vinkkejä:

1. Kohderyhmän ymmärtäminen: Selvitä tarkasti, ketkä ovat sivuston tärkeimmät kävijät ja mitä he odottavat löytävänsä sivustolta. Suunnittele sisältö heidän tarpeidensa ja kiinnostustensa mukaan.

2. Selkeä ja houkutteleva muotoilu: Käytä visuaalisesti houkuttelevia ja helppolukuisia fontteja, harkittua väripalettia ja laadukkaita kuvia. Hyödynnä myös tyyliltään yhtenäistä ja houkuttelevaa visuaalista ilmettä.

3. Laadukas ja informatiivinen sisältö: Tuota sisältöä, joka tarjoaa arvoa kävijöille. Olkoon se sitten informatiivisia blogikirjoituksia, oppaita, tuotekuvauksia tai muuta. Varmista, että se on laadukasta, hyvin kirjoitettua ja merkityksellistä kohderyhmälle.

Henna Anttila, Yrittäjä toimitusjohtaja ja Kruunu Median perustaja

Kiinnostuitko?

Varaa maksuton kartoitus, se ei sido sinua mihinkään. Jos yhdessä toteamme, ettemme voi juuri nyt auttaa, saat silti 100 % varmasti hyviä neuvoja ja työkaluja jatkoon! Lataa myös ilmainen oppaamme.

Design eli visuaalinen ilme

Verkkosivun visuaalinen suunnittelu tulisi olla yritysilmeen ja harkitun verkkosivun rakenteen yhdistelmä.

Nykyaikainen mainostoimisto Tampere

Kuvat

Kohtuullisella satsauksella saat Kruunu Median valokuvaajan 60-80 huolellisesti editoitua valokuvaa, sekä vapaan käyttöoikeuden eri medioihin määrittelemättömän ajan. Voit siis käyttää kuvapankin kuvia esim. mainoksissa, somessa, verkkosivuilla, sekä muissa materiaaleissa. 

Graafikon layout

Ammattilaisen suunnitelma sivustosta, jossa määritellään elementtien sijoittelu, typografia, värit ja visuaalinen hierarkia. Se määrittelee kuinka teksti, kuvat ja muut elementit järjestetään ja esitetään visuaalisesti.

Yritysilme ja värien suunnittelu

Verkkosivuston ostajan opas

Lataa ilmaiseksi!

Usein verkkosivuston ostaja ei tiedä, miten juuri itselle sopivat verkkosivut rakennetaan. Mahdollisuuksia on monia, joista et vielä tiedä. Opas sopii myös erinoimaisesti sinulle, joka harkitset vanhojen sivujen uusimista, jotta hankinta ja toteutus menisi onnistuneesti maaliin. 

Käyn oppaassa läpi erittäin kattavasti selkosuomella kaiken oleellisen, mitä sinun pitää tietää. Halusin koota tämän oppaan avuksesi, jotta saat tulevaisuudessa juuri sinun yritykselle sopivan sivuston! Opas myös takaa, että vältät yleisimmät sudenkuopat!

Scroll to Top