Hakukone- optimointi 400€

Hakukoneoptimointi on tärkeä kulmakivi kasvua tavoittelevan yrityksen digimarkkinointistrategiassa.
Kaikki hintamme ovat alkaen hintoja, joihin lisätään alv 24 %.

DigiEemi

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

Hakukoneoptimoinnilla parannetaan verkkosivuston näkyvyyttä Googlessa silloin, kun potentiaaliset asiakkaat hakevat yrityksellesi liittyvillä hakutermeillä.

Vaikuttaako verkkosivustouudistus hakukoneoptimointiin?

Kyllä. Mikäli sivusto sijoittuu tällä hetkellä hyvin Googlessa (eli se löytyy tärkeillä avainsanoilla hyviltä sijoituksilta hakutuloksia tarkasteltaessa) ja olette pohtimassa sivustouudistusta, on erittäin suositeltavaa hyödyntää hakukoneoptimoinnin asiantuntijaa projektissa. 

Mikäli olemassa olevia sijoituksia ei oteta huomioon uudistusta tehtäessä, sivuston näkyvyys Googlessa voi uudistuksen jälkeen tippua rajustikin.

Ota yhteyttä Eemiin!

DigiEemi tarjoaa apuaan yrityksille ja markkinointitiimeille, jotka tarvitsevat apua digimarkkinoinnin tekemisessä tai sen ymmärtämisessä. 

Verkkosivuston ostajan opas

Lataa ilmaiseksi!

Usein verkkosivuston ostaja ei tiedä, miten juuri itselle sopivat verkkosivut rakennetaan. Mahdollisuuksia on monia, joista et vielä tiedä. Opas sopii myös erinoimaisesti sinulle, joka harkitset vanhojen sivujen uusimista, jotta hankinta ja toteutus menisi onnistuneesti maaliin. 

Käyn oppaassa läpi erittäin kattavasti selkosuomella kaiken oleellisen, mitä sinun pitää tietää. Halusin koota tämän oppaan avuksesi, jotta saat tulevaisuudessa juuri sinun yritykselle sopivan sivuston! Opas myös takaa, että vältät yleisimmät sudenkuopat!

Scroll to Top