Yritysilme

Yritysilmeen suunnittelupaketti pitää sisällään: logon, värimaailman, typografian, käyntikortit sekä graafisen ohjeiston. Kaikki hintamme ovat alkaen hintoja, joihin lisätään alv 24 %.

Samaistutko?

Alle 5-v yrityksen yritysilmeen yleisimmät ongelmat

1. Epäjohdonmukaisuus: Aiheuttaa sekavuutta ja vaikeuttaa yrityksen tunnistettavuutta. Esimerkiksi logojen, värimaailman ja fonttien käyttöä tulisi yhdenmukaistaa kaikissa viestintäkanavissa.

2. Epäselvyys: Yrityksen viestinnässä ilmenee epäselvyyttä, jos yrityksen arvot, viestit ja visio eivät ole selkeitä. Epäselvä viestintä hämmentää asiakkaita ja vaikeuttaa yrityksen brändin rakentamista.

3. Amatöörimäisyys: Alle 5-vuotiaat yritykset saattavat kamppailla ammattimaisen yritysilmeen luomisessa. Huonosti suunniteltu logo tai epäammattimaiset markkinointimateriaalit voivat antaa yrityksestä epäluotettavan tai halvan vaikutelman.

4. Kohderyhmän väärinymmärrys: Yrityksen on tärkeää ymmärtää kohdeyleisönsä ja kohdentaa viestintänsä sen mukaisesti. Mikäli yrityksen viestintä ei resonoi kohderyhmän kanssa tai ei tavoita sitä oikein, se voi jäädä tehottomaksi.

5. Kopioiminen: Jos yritys pyrkii kopioimaan kilpailijoitaan tai muita yrityksiä liikaa, se voi menettää oman identiteettinsä ja erottautumiskykynsä markkinoilla. 

Yritysilme ja värien suunnittelu
Miksi valita Kruunu Media?

Yritysilmeen uudistamisen isoimmat hyödyt

1. Brändin modernisointi: Yritysilmeen päivittäminen antaa mahdollisuuden modernisoida brändiä ja tehdä siitä ajankohtaisemman. Tämä auttaa houkuttelemaan asiakkaita ja pysymään kilpailukykyisenä markkinoilla.

2. Yhtenäisyys: Uudistettu yritysilme luo yhtenäisemmän ja johdonmukaisemman brändikokemuksen eri viestintäkanavissa. Tämä vahvistaa brändin tunnistettavuutta ja luotettavuutta.

3. Erilaistuminen kilpailijoista: Uusi yritysilme auttaa yritystä erottumaan kilpailijoistaan ja luomaan vahvemman ja ainutlaatuisemman identiteetin markkinoilla. 

4. Asiakkaiden sitouttaminen: Uudistettu yritysilme herättää asiakkaiden kiinnostuksen ja luo positiivisia mielikuvia yrityksestä. 

5. Kasvun tukeminen: Hyvin suunniteltu ja toteutettu yritysilmeen uudistus auttaa yritystä tukemaan kasvua ja laajentumista uusille markkinoille. 

Varaa ilmainen kartoitusaika!

Verkkosivuston ostajan opas

Lataa ilmaiseksi!

Usein verkkosivuston ostaja ei tiedä, miten juuri itselle sopivat verkkosivut rakennetaan. Mahdollisuuksia on monia, joista et vielä tiedä. Opas sopii myös erinoimaisesti sinulle, joka harkitset vanhojen sivujen uusimista, jotta hankinta ja toteutus menisi onnistuneesti maaliin. 

Käyn oppaassa läpi erittäin kattavasti selkosuomella kaiken oleellisen, mitä sinun pitää tietää. Halusin koota tämän oppaan avuksesi, jotta saat tulevaisuudessa juuri sinun yritykselle sopivan sivuston! Opas myös takaa, että vältät yleisimmät sudenkuopat!

Scroll to Top