Hennan tarina

Perustaja, toimitusjohtaja

”Olen Henna Anttila rohkea myyntinainen ja tässä on jotain, mitä et minusta vielä tiedä.”

Henna Anttila Kruunu Media Toimitusjohtaja

Lapsuus

”Olen Henna Anttila rohkea myyntinainen ja tässä on jotain, mitä et minusta vielä tiedä.”

Olen kotoisin pienestä kylästä Kurusta, jossa aloitin takomaan viikkorahaa torimyyjänä sekä apulaisena äitini lounaskahvilassa. Torimyynti oli 13-v Hennalle erittäin luontevaa. Jos asiakas kiinnostui rasiasta mansikoita, lähti hän kolmen rasian tai jopa 5kg laatikon kanssa. Jo ennen torimyynti uraani olen tiennyt, että haluan päästä työskentelemään myynnin parissa. Myin naapurin lapsille itsetehtyjä kirjamerkkejä ja muita käsitöitä.

Henna Anttila Kruunu Media Toimitusjohtaja

"Meidän tiimi oli nuorin, mutta paras!"

JYSK

”Lempiasiani myymälän esihenkilönä oli myynnin johtaminen.”

Merkonomina hoidin työharjoitteluni kunnialla loppuun, joka poiki minulle kesätyöpaikan, vakituisen myyjän paikan, apulaispäällikön paikan ja myymäläpäällikön paikan uudessa myymälässä uuden henkilöstön kanssa. 

Olin 20-vuotias kun aloitin huonekaluliikkeessä esihenkilönä. Pääsin kokemaan koko rekrytointiprosessin ja perehdytykset. Lempiasiani myymälän esihenkilönä oli myynnin johtaminen. Meidät palkittiin kuukausittain myynnin kehityksestä, asiakaspalautteista, sesongin vaihdoksista, myymälän siisteydestä ja Suomen konseptin mukaisempana myymälänä. Meidän tiimi oli nuorin, mutta paras!

MS-auto

”Asiakas tuli autokaupoille myöhemmin vielä kaverinsa kanssa, koska piti saamastaan palvelusta.”

Eräänä päivänä näytölleni ilmestyi autoliikkeen työpaikkailmoitus. Päätin pistää hakemuksen hetken mielijohteesta. Itse hakeminen ei ollut pelottavaa rohkealle luonteelleni, mutta ennen ensimmäistä työpäivääni pelko valtasi: tämähän on miesten ala, siellä ei ole ketään muita naisia töissä, minusta ei ole tähän, en tiedä autoista mitään, miten voin myydä jotain mistä en tiedä mitään, en ole uskottava asiakkaiden silmissä enkä varsinkaan työkavereiden, asiakkaathan luulevat minua sihteeriksi, jne. jne. Päätin peloista huolimatta kävellä ylpeästi sisään ja se oli viimeinen kerta kun mietin noita pelkoja. 

Otin avoimesti oppeja vastaan ensimmäisinä päivinä. Lähdin reippaasti soittamaan ensimmäistä puheluani, tein vaihtotarjouksen ja sovittiin koeajo. Asiakas tuli autokaupoille myöhemmin vielä kaverinsa kanssa, koska piti saamastaan palvelusta. Siitä hetkestä eteenpäin olin joka kuukausi firman TOP3 myyjissä. 

Sain jälleen omalla asenteellani työkavereiden ja asiakkaiden kunnioituksen. Eräs työkaverini kertoi jälkikäteen, että ajatteli ensinäkemän perusteella, etten pysy talossa kuukautta kauempaa. Hän oli nähnyt ja kuullut asiakkaiden ääneen ajattelemat ennakkoluulot. Hän oli ylpeä, kuinka rohkeasti uskalsin ottaa tämän homman haltuun ja kuinka rikoin jäätä muille naisille.

Henna Anttila, MS-auto, automyyjä
Henna Anttila Kruunu Media Toimitusjohtaja

"Siitä hetkestä eteenpäin olin joka kuukausi firman TOP3 myyjissä."

Henna Anttila, perustajan tarina

Kruunu Media

”Kruunu Mediasta kasvaa vielä Suomen suurin mediamyyjä ja erinomainen työnantaja.”

Nykyään toimin ylpeänä yrittäjänä Kruunu Media Oy:ssa. Matkan varrella on tapahtunut paljon lyhyessä ajassa, joka on vahvistanut intohimoni yritysmyyntiin ja pitkiin asiakassuhteisiin. Jotain on tehty oikein, kun tuore yritys on saanut heti näin hyvän vastaanoton. Haluamme pysyä ajan hermolla ja tehdä asioinnista asiakkaalle erittäin sujuvaa ja kustannustehokasta. Kruunu Mediasta kasvaa vielä Suomen suurin mediamyyjä ja erinomainen työnantaja.

Verkkosivuston ostajan opas

Lataa ilmaiseksi!

Usein verkkosivuston ostaja ei tiedä, miten juuri itselle sopivat verkkosivut rakennetaan. Mahdollisuuksia on monia, joista et vielä tiedä. Opas sopii myös erinoimaisesti sinulle, joka harkitset vanhojen sivujen uusimista, jotta hankinta ja toteutus menisi onnistuneesti maaliin. 

Käyn oppaassa läpi erittäin kattavasti selkosuomella kaiken oleellisen, mitä sinun pitää tietää. Halusin koota tämän oppaan avuksesi, jotta saat tulevaisuudessa juuri sinun yritykselle sopivan sivuston! Opas myös takaa, että vältät yleisimmät sudenkuopat!

Scroll to Top