Käyntikortit 300€

Käyntikortteja käytetään edelleen, ne ovat jopa välttämättömyys. Asiakas saa kätevästi yhteystietosi talteen ja komea käyntikortti kertoo hyvää yrityksestänne. Hinta pitää sisällään käyntikortin suunnittelun, 200kpl painamisen ja postittamisen.

Kaikki hintamme ovat alkaen hintoja, joihin lisätään alv 24 %.

Samaistutko?

Yrityksen käyntikorttien yleisimmät ongelmat

1. Huono suunnittelu: Käyntikortin ulkoasu on sekava tai epämiellyttävä, mikä vaikeuttaa sen lukemista ja tekee siitä vähemmän houkuttelevan.

2. Huonolaatuinen materiaali: Käyntikortit on painettu huonolaatuiselle materiaalille, joka voi taittua tai repeytyä helposti, tai niiden painatus on epätarkka.

3. Vanhentunut tieto: Käyntikortissa on vanhentunutta tietoa, kuten vanha puhelinnumero tai osoite, mikä aiheuttaa hämmennystä asiakkaille.

Miksi valita Kruunu Media?

Uusien käyntikorttien isoimmat hyödyt

1. Ammattimainen ensivaikutelma: Laadukkaat ja houkuttelevat käyntikortit antavat ammattimaisen ensivaikutelman yrityksestäsi asiakkaille ja liikekumppaneille.

2. Brändin esittely: Käyntikortit ovat tehokas tapa esitellä yrityksesi brändiä ja visuaalista ilmettä. Ne voivat sisältää yrityksen logon, värimaailman ja graafisen suunnittelun, mikä vahvistaa brändin tunnistettavuutta.

3. Markkinointimahdollisuudet: Käyntikortit toimivat myös markkinointivälineenä, jos niihin sisällytetään esim. tarjouksia, alennuskoodeja tai muita houkuttelevia elementtejä, jotka kannustavat vastaanottajaa ottamaan yhteyttä tai tutustumaan yritykseen tarkemmin.

Varaa ilmainen kartoitusaika!

Verkkosivuston ostajan opas

Lataa ilmaiseksi!

Usein verkkosivuston ostaja ei tiedä, miten juuri itselle sopivat verkkosivut rakennetaan. Mahdollisuuksia on monia, joista et vielä tiedä. Opas sopii myös erinoimaisesti sinulle, joka harkitset vanhojen sivujen uusimista, jotta hankinta ja toteutus menisi onnistuneesti maaliin. 

Käyn oppaassa läpi erittäin kattavasti selkosuomella kaiken oleellisen, mitä sinun pitää tietää. Halusin koota tämän oppaan avuksesi, jotta saat tulevaisuudessa juuri sinun yritykselle sopivan sivuston! Opas myös takaa, että vältät yleisimmät sudenkuopat!

Kruunu Media logo
Scroll to Top