Logon suunnittelu 600€

Logo on yrityksen tärkein tunnus, jotka käytetään kaikissa kanavissa. Kun annat meidän auttaa logon suunnittelussa, jäät mieleen ja erotut kilpailijoista! Kaikki hintamme ovat alkaen hintoja, joihin lisätään alv 24 %.

Samaistutko?

Yrityksen logon yleisimmät ongelmat

1. Epäselvyys: Logo ei ole tarpeeksi selkeä tai helposti tunnistettava. Tämä voi johtua monimutkaisesta muotoilusta tai epäselvästä fontista.

2. Huono skaalautuvuus: Logo ei skaalaudu hyvin eri kokoisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi pienennettynä logo saattaa menettää yksityiskohtiaan tai muuttua epäselväksi.

3. Väärä värien käyttö: Värien valinta voi olla epäonnistunut, mikä vaikeuttaa logon näkyvyyttä ja lukemista. Lisäksi värien yhteensopimattomuus voi heikentää logon kokonaisvaikutelmaa.

Miksi valita Kruunu Media?

Logon uudistamisen isoimmat hyödyt

1. Parempi tunnistettavuus: Selkeämpi, nykyaikaisempi logo parantaa yrityksen tunnistettavuutta ja erottumista kilpailijoista.

2. Soveltuvuus eri medioihin: Uusi logo suunnitellaan skaalautuvaksi eri käyttötarkoituksiin ja medioihin, mikä helpottaa sen käyttöä erilaisissa markkinointimateriaaleissa ja digitaalisissa kanavissa.

3. Asiakkaiden huomion herättäminen: Uusi logo kiinnittää asiakkaiden huomion ja herättää kiinnostusta brändiä kohtaan, mikä voi lisätä liikennettä ja myyntiä.

4. Verkkonäkyvyyden parantaminen: Uusi logo suunnitellaan ottaen huomioon digitaalisen markkinoinnin vaatimukset, mikä parantaa yrityksen näkyvyyttä verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

Varaa ilmainen kartoitusaika!

Verkkosivuston ostajan opas

Lataa ilmaiseksi!

Usein verkkosivuston ostaja ei tiedä, miten juuri itselle sopivat verkkosivut rakennetaan. Mahdollisuuksia on monia, joista et vielä tiedä. Opas sopii myös erinoimaisesti sinulle, joka harkitset vanhojen sivujen uusimista, jotta hankinta ja toteutus menisi onnistuneesti maaliin. 

Käyn oppaassa läpi erittäin kattavasti selkosuomella kaiken oleellisen, mitä sinun pitää tietää. Halusin koota tämän oppaan avuksesi, jotta saat tulevaisuudessa juuri sinun yritykselle sopivan sivuston! Opas myös takaa, että vältät yleisimmät sudenkuopat!

Kruunu Media logo
Scroll to Top