Mainostoimisto ja mediamyyjä Tampere

Grafiikka

Graafista suunnittelua on esimerkiksi kotisivujen ulkoasun suunnittelu, logojen luonti, esitteiden tai käyntikorttien työstäminen tai vaikkapa brändin ja yritysilmeen uudistaminen.

 

Meidän tekemisen ytimessä on tarjota asiakkaan rahoille vastinetta. Tämä pätee myös graafisen suunnittelun palveluissa.

Graafinen suunnittelu yritykselle

Hyvä graafinen suunnittelu luo laatumielikuvaa ja luottamusta.

Sekava yritysilme voi hämmentää potentiaalisen asiakkaan päätä. Onko somessa, mainoksissa ja verkkosivuilla kaikissa eri värit ja fontit sekaisin? Onko mainoksissa käytetyt kuvat jenkkiläisestä perheestä? Mainitut mokat eivät välttämättä kuulosta isoilta, mutta niiden vaikutus voi olla merkittävä. 

Verkkosivuston ostajan opas

Lataa ilmaiseksi!

Usein verkkosivuston ostaja ei tiedä, miten juuri itselle sopivat verkkosivut rakennetaan. Mahdollisuuksia on monia, joista et vielä tiedä. Opas sopii myös erinoimaisesti sinulle, joka harkitset vanhojen sivujen uusimista, jotta hankinta ja toteutus menisi onnistuneesti maaliin. 

Käyn oppaassa läpi erittäin kattavasti selkosuomella kaiken oleellisen, mitä sinun pitää tietää. Halusin koota tämän oppaan avuksesi, jotta saat tulevaisuudessa juuri sinun yritykselle sopivan sivuston! Opas myös takaa, että vältät yleisimmät sudenkuopat!

Kruunu Media logo
Scroll to Top