Mainostoimisto ja mediamyyjä Tampere

Yritys

Kruunu Media on aikakaus- ja ammattilehtien ulkoistettu mediamyyjä eli tarjoamme kumppaneidemme printistä, digistä ja somesta mainostilaa.

 

Olemme myös kattava mainostoimisto. Tarjoamme Google-markkinointia, grafiikat, upeat verkkosivut, messuosastot, logopainetut tuotteet ja ennen kaikkea mainokset avaimet käteen -periaatteella. 

Blogit ja oppaat

Tervetuloa Kruunu Median blogiin ja oppaisiin!

Postaamme myynnistä, mainonnasta, markkinoinnista, sekä yrityksen ajankohtaisista asioista. Pääaiheena markkinointi. Blogit ja oppaat >

Hennan tarina

Henna Anttila, perustaja ja toimitusjohtaja

Olen Henna Anttila rohkea myyntinainen ja tässä on jotain, mitä et minusta vielä tiedä. Lue Hennan tarina >

Rekry

Haluatko sinäkin osaksi meidän iloista ja energistä porukkaa?

Sytytkö myynnistä? Haluatko kehittyä yritysmyynnin rautaiseksi ammattilaiseksi? Haluatko parhaat työkalut ja tiimin tuen onnistumisen varmistamiseksi? Mikäli sinulla on myynnin nälkää ja periksiantamaton asenne sekä koet olevasi huippu tyyppi, jatka lukemista, sillä tämä työ on juuri sinua varten! Lue lisää >

Yhteydenottolomake

5 vaiheen opas printtimainonnan suunnitteluun

Lataa ilmaiseksi!

Olemme tiivistäneet 5 vaiheeseen ne asiat, joita kannattaa pohtia printtimainoskampanjan yhteydessä. Tämä opas on luotu helpottamaan sinun markkinoinnin suunnittelua, jotta voisit välttää aloittelijan virheet ja saada toimivan kampanjan heti. Ota opit talteen ja tee markkinoinnistasi tehokasta!

Kruunu Media logo
Scroll to Top