Google-mainonta 250 €

Yrityksille, jotka haluavat lisää liidejä, myyntiä, verkkosivukävijöitä sekä kasvattaa tunnettavuuttaan.
Kaikki hintamme ovat alkaen hintoja, joihin lisätään alv 24 %.

DigiEemi

Miksi Google-mainonta?

Google-mainonta on tehokas keino tuoda yrityksesi näkyviin Googlessa. Sen avulla voidaan hankkia lisää liidejä, myyntiä, verkkosivukävijöitä ja kasvattaa tunnettuutta. Mainontaa pystyy kohdistamaan käytettyjen hakutermien lisäksi vielä erilaisilla kriteereillä, kuten sijainnin, kielen tai esim. kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Tällöin mainontaa saadaan näytettyä sellaisille henkilöille, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita verkkosivustosi sisällöstä. Mainonnassa maksat jokaisesta verkkosivustollesi päätyvästä klikkauksesta, jonka takia on todella tärkeää, että mainontaa optimoidaan ja kohdistetaan oikein. Voit ulkoistaa mainonnan kokonaan tai oppia tekemään sitä kanssani.

Ota yhteyttä Eemiin!

DigiEemi tarjoaa apuaan yrityksille ja markkinointitiimeille, jotka tarvitsevat apua digimarkkinoinnin tekemisessä tai sen ymmärtämisessä. 

Verkkosivuston ostajan opas

Lataa ilmaiseksi!

Usein verkkosivuston ostaja ei tiedä, miten juuri itselle sopivat verkkosivut rakennetaan. Mahdollisuuksia on monia, joista et vielä tiedä. Opas sopii myös erinoimaisesti sinulle, joka harkitset vanhojen sivujen uusimista, jotta hankinta ja toteutus menisi onnistuneesti maaliin. 

Käyn oppaassa läpi erittäin kattavasti selkosuomella kaiken oleellisen, mitä sinun pitää tietää. Halusin koota tämän oppaan avuksesi, jotta saat tulevaisuudessa juuri sinun yritykselle sopivan sivuston! Opas myös takaa, että vältät yleisimmät sudenkuopat!

Scroll to Top