Kruunu Media teki juuri sopimuksen Otavamedian kanssa!

Tarjoamme jatkossa ilmoitustilaa koko muun laajan valikoimamme lisäksi Annasta ja Suomen Kuvalehdestä, jotka ovat Otavamedian tunnetuimpia brändejä ja ilmestyvät kerran viikossa.
Otavamedia kustantaa Suomessa 22 aikauslehteä ja on suurimpia mediataloja – osa monialaista Otava Oy:ta. Otavamedian pitkä kokemus ja vahva uudistushalu takaavat asiakkaille kiinnostavan ja monipuolisen yhdistelmän kohtaamisia.

Anna ja Suomen Kuvalehti Kruunu Media

Anna on Suomen houkuttelevin naistenmedia. Laadukas sisältö tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia tavoittaa haluttu kohderyhmä 49 kertaa vuodessa ilmestyvän printtijulkaisun kautta. Anna-naiset pitävät sisällöistä, joista on heille iloa ja hyötyä – erityisesti jutuista, jotka käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia, pukeutumista, kauneutta, ruokaa, sisustusta ja matkailua.

Vuosi 2023 on Annan juhlavuosi, ikinuori kaunotar täyttää pyöreät 60 vuotta! Annan upea juhlanumero on 38/2023, mihin mainostaja saa erikoisetuja. Kysy lisää!

Anna ja Suomen Kuvalehti ovat Otavamedian tunnetuimpia brändejä.

Ajankohtainen ja puolueeton Suomen Kuvalehti taustoittaa kotimaan ja maailman tapahtumat luotettavasti lehdessä ja digipalvelussa. Suomen Kuvalehden artikkelit ovat syvällistä, nautinnollista huippukerrontaa monissa kilpailuissa palkittujen toimittajien kynistä. Siksi Suomen Kuvalehden numeron keskimääräinen lukuaika on pitkä, peräti 86 minuuttia. Suomen Kuvalehden
mukana jaetaan viikoittain TV-maailma maksuttomana lukijaetuna.

Kiitämme Otavamediaa luottamuksesta! Aloitamme ilolla ja ylpeydellä myyntityön uutena kumppanina!

Seuraa meitä somessa!