Kruunu Median tiimiin hyppäsi markkinoinnin tueksi Nora Viljanmaa työssäopin merkeissä!

Hän toimii harjoittelijana joulukuun paikkeille asti, tutustuen Kruunu Median markkinointiin kokonaisuutena ja tuoden omia näkemyksiä esille ja käytäntöön. Nora on ensimmäinen harjoittelija Kruunu Median lyhyehkön historian aikana ja tuo sitä kautta myös meille uudenlaista kokemusta sekä vastuuta työnantajan näkökulmasta.

Nora opiskelee Ylöjärven Valossa liiketoiminnan kaksoistutkintoa kolmatta vuotta. Ala on ollut Noralle mieluinen mutta kokemusta on tullut erikoistarvike- sekä päivittäistavarakaupasta ja kertoi kaipaavansa aivan uudenlaisia haasteita.

Harjoittelija Nora Viljanmaa Kruunu Media Oy

Markkinointiviestinnän työssäopin ammattitaitovaatimuksiin kuuluu:

  • Suunnitella markkinointiviestintää ja sisällöntuotantoa
  • Toteuttaa tavoitteellisia markkinointiviestinnän ratkaisuja
  • Tuottaa sisältöä ja verkkonäkyvyyttä monikanavaisesti
  • Seurata viestinnän tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta

Käytännön tasolla tämä tarkoittaa, että Noran työtehtäviin kuuluu esimerkiksi markkinointisuunnitelman teko, blogiin kirjoittelu, somesisältöjen suunnittelu sekä toteutus. Tarkoituksena on myöskin, että hän oppii tutkimaan mikä vaikutus markkinoinnilla on sekä miten sitä voi mitata ja seurata. Monipuolisesti erilaisia hommia siis!

Noran ensimmäiset työpäivät ovat lähteneet käyntiin herkullisella aamupalalla työkavereiden kanssa, jonka jälkeen loppupäivä on kulunut perehdytyksen parissa. Hänellä on ollut myös koulun kautta joitakin tehtäviä takataskussa, joita hän on lähtenyt työstämään jo ensimmäisten päivien aikana! Olemme antaneet Noralle melko vapaat kädet TOP-jakson tehtävien toteuttamisen suhteen ja haluamme mahdollistaa parhaan mahdollisen kokemuksen työharjoittelusta, jotta Nora voisi suositella harjoittelupaikkaa kenelle tahansa!

Toivotetaan Nora tervetulleeksi!

Haluatko sinäkin osaksi meidän iloista ja energistä porukkaa?

Edustamme useita päämiehiä, joiden lehtiin, verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja somekanaviin tarjoamme yrityksille näkyvyysratkaisuja. Valikoima kasvaa kovaa vauhtia ja myytävää tulee jatkuvasti lisää. Toimitilamme sijaitsevat halutulla paikalla Tullintorin kauppakeskuksen yläkerrassa.

Meille tärkeintä on, että olet hyvällä asenteella varustettu ahkera ja tuloshakuinen tiimipelaaja. Sinulla tulee olla tahtoa kotiuttaa kauppa. Koulutuksesta ja kokemuksesta plussapisteitä, ne eivät ole olleenkaan ratkaiseva tekijä. Arvostamme myös hyvää paineensietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin. Tuletko palvelemaan niin hyvin, että sua voi suositella kuka tahansa ja kelle tahansa?

Meiltä saat laadukkaan perehdytyksen ja tuen koko työsuhteen ajaksi. Saat meillä äänesi kuuluviin ja pääset tärkeäksi osaksi yrityksen kasvutarinaa. Sovimme yhdessä selkeät tavoitteet, joita kohti mennään ja sen yli. Työpäivät koostuvat uusasiakashankinnasta puhelimitse ja Teamsissa, sekä olemassa olevien b2b asiakassuhteiden syväntämisestä. Mikään päivä ei ole samanlainen ja siinä on tämän jutun suola. Saat viihtyisän ja motivoivan työympäristön, jossa osataan tehdä töitä pilke silmäkulmassa ja heittää välillä vapaalle. Koulutamme sinusta Suomen parhaan mediamyyjän!

Lähetä hakemus!
? henna.anttila@kruunumedia.fi

Seuraa meitä somessa!