Päivitetty 26.1.2023

Kruunu Media Oy:n palveluihin liittyvä rekisteriseloste,
joka kuvaa kerättävien henkilötietojen käsittelyn tarkoitusta, luovutuskäytäntöjä ja muuta tärkeää.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Sivustojamme ovat mm. www.kruunumedia.fi

  1. REKISTERINPITÄJÄ

Kruunu Media Oy
Y-tunnus: 3328345-7

  1. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Henna Anttila, Toimitusjohtaja
henna.anttila@kruunumedia.fi / 050 541 9943

  1. REKISTERIN NIMI

Kruunu Media Oy:n asiakasrekisteri

  1. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan käyttöön ottamien Kruunu Media Oy:n palveluiden toimittamiseksi sekä näiden palvelujen käyttämiseen liittyvien tiedotteiden toimittamiseen.

  1. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot käyttäjistä:

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Organisaation nimi
Osoitetiedot
Y-tunnustiedot
Tilatut palvelut/tuotteet

  1. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta Kruunu Media Oy:n palveluiden käytön aloittamisen yhteydessä, tai Kruunu Median osalta palveluiden laskutusvaiheessa.

  1. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

Tietoja ei luovuta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

  1. TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Säilytetään ensisijaisesti Suomessa.
Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

  1. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Kruunu Media Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.