Kruunu Medialla tehdään jatkossa ilmoitusmyyntiä kahden naisen voimin, upouudessa konttorissa!

Hyvät naiset ja herrat, Kruunu Median ensimmäinen työntekijä on ahkera huippumyyjä Reetta Salo!

Palkkasin Reetan aikoinaan Ratinan JYSKiin myyjäksi. Miksi? Reetasta paistoi iloinen ja ahkera asenne, sekä myynnin nälkä. Haastattelun perusteella Reetalla oli halu kehittää itseään ja oppia uutta. Hän vakuutti omasta paineen sietokyvystään, sitoutuneisuudestaan, palautteen anto ja otto kyvystään, tiimipelaamisesta, yrittäjähenkisyydestään, tuloshakuisuudestaan ja myynnin johtamistaidoistaan.

Teimme muutaman vuoden ajan yhdessä uuden myymälän kehitystyötä ja tuloshakuisesti kauppaa. Toimimme hyvin yhdessä ja täydensimme toisiamme. Välillemme syntyi syvä ammatillinen luottamus. Reetta pääsi pian etenemään apualaismyymäläpäälliköksi ja siitä koko Suomen JYSKien konseptivastaavaksi. Reetta on aina loistanut hyvällä paineensietokyvyllä, aktiivisuudella, yrittäjähenkisyydellä, myynnin nälällä ja ennen kaikkea asenteella! Hän on myös uskomattoman hyvä tyyppi, jonka kanssa kuka vain tulee toimeen!

Minulle oli heti selvää, että haluan juuri Reetan aisaparikseni tuoreeseen yritykseen. Reetta on tärkeä osa Kruunu Median kasvutarinaa.

Haluatko sinäkin osaksi meidän iloista ja energistä porukkaa?

Edustamme useita päämiehiä, joiden lehtiin, verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja somekanaviin tarjoamme yrityksille näkyvyysratkaisuja. Valikoima kasvaa kovaa vauhtia ja myytävää tulee jatkuvasti lisää. Toimitilamme sijaitsevat halutulla paikalla Tullintorin kauppakeskuksen yläkerrassa.

Meille tärkeintä on, että olet hyvällä asenteella varustettu ahkera ja tuloshakuinen tiimipelaaja. Sinulla tulee olla tahtoa kotiuttaa kauppa. Koulutuksesta ja kokemuksesta plussapisteitä, ne eivät ole olleenkaan ratkaiseva tekijä. Arvostamme myös hyvää paineensietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin. Tuletko palvelemaan niin hyvin, että sua voi suositella kuka tahansa ja kelle tahansa?

Meiltä saat laadukkaan perehdytyksen ja tuen koko työsuhteen ajaksi. Saat meillä äänesi kuuluviin ja pääset tärkeäksi osaksi yrityksen kasvutarinaa. Sovimme yhdessä selkeät tavoitteet, joita kohti mennään ja sen yli. Työpäivät koostuvat uusasiakashankinnasta puhelimitse ja Teamsissa, sekä olemassa olevien b2b asiakassuhteiden syväntämisestä. Mikään päivä ei ole samanlainen ja siinä on tämän jutun suola. Saat viihtyisän ja motivoivan työympäristön, jossa osataan tehdä töitä pilke silmäkulmassa ja heittää välillä vapaalle. Koulutamme sinusta Suomen parhaan mediamyyjän!

Lähetä hakemus!
? henna.anttila@kruunumedia.fi

Seuraa meitä somessa!