Kruunu Median ilmoitusmyynnin vahvistukseksi taloon on astunut kaksi uutta myyntitykkiä, Teemu Pylkki sekä Anu Vaskivuori. Tervetuloa! 

Teemu on aloittanut työnsä Kruunu Median myyntipäällikkönä elokuun puolivälissä ja Anu aloitti työt syyskuun alussa! Kruunu Media on kasvanut kovaa vauhtia, joten apukäsille on todella tarvetta! Teemu ja Anu ovat erittäin tervetullut lisä tiimiimme sekä osaksi Kruunu Median kasvutarinaa! 

Teemu Pylkki Kruunu Media Oy

Teemulla on kokemusta myyntityöstä puhelimitse sekä kasvotusten, joten myyntityön luonne on hänelle ennestään tuttu. Teemun asenne on positiivinen ja hän osaa kääntää vaikeudet voitoksi. Luonteeltaan hän on huumorintajuinen ja viihtyy hyvin ihmisten seurassa. Teemulla on kokemusta työsuojeluvaltuutetun tehtävistä, joten hänelle erityisen tärkeää on pyrkiä edistämään omalla toiminnallaan omaa – sekä työkavereiden työhyvinvointia.

Myyntityössä Teemu nauttii asiakkaiden kanssa keskustelusta, neuvottelutilanteista sekä siitä, että hän voi laadukkaalla tarvekartoituksella täyttää ja jopa ylittää asiakkaan odotukset! Tavoitteena hänellä on luoda syviä, pitkäaikaisia asiakassuhteita ja olla helposti lähestyttävä! Ala on kiinnostanut Teemua ja ajatus hakea Kruunu Medialle heräsi, kun hän törmäsi LinkedInissä yritysesittelyymme. Teemu kertoo, että esittelystä hänelle välittyi lämmin ja positiivinen ilmapiiri ja halusi päästä osaksi sitä!  

Kruunu Media on kasvanut kovaa vauhtia, joten apukäsille on todella tarvetta! Teemu ja Anu ovat erittäin tervetullut lisä tiimiimme sekä osaksi Kruunu Median kasvutarinaa! 

Anun viimeisin työkokemus koostuu myymäläpäällikön työstä, joten asiakaspalvelu- sekä myyntikokemusta hänellä on monipuolisesti! Hänellä on myös kokemusta valokuvaajan ammatista kahdeksan vuoden ajalta. Valokuvaajan työn kautta erilaisten ihmisten kanssa toimiminen on tullut luontevaksi. Luonteeltaan Anu on kunnianhimoinen, luotettava ja omaa hyvän tilannetajun.

Anulla on korkea työmoraali ja hän ei työnlaadusta tingi! Hänelle on tärkeää ajaa vilpittömästi asiakkaan etua ja luoda arvoa. Kiinnostus hakea Kruunu Medialle heräsi positiivisen yritysmielikuvan vuoksi sekä halusta laajentaa omaa osaamistaan. Erityisesti yritysmyynti herätti kiinnostuksen, sillä aiemmat työkokemukset ovat kuluttajapuolelta. Myyntityössä Anu nauttii eniten asiakkaiden odotusten ylittämisestä! Anu kuvailee itseään myynnin ja asiakaspalvelun moniosaajana!  

Myyntipäällikkö Anu Vaskivuori Kruunu Media

Myyntitiimin vahvistuksen johdosta työskentely tulee olemaan tehokkaampaa ja on mahdollistanut suuret askeleet yrityksen menestykseksi! 

Toivotetaan Anu ja Teemu vielä kerran Tervetulleiksi! 

Teemu kertoo, että yritysesittelystä hänelle välittyi lämmin ja positiivinen ilmapiiri ja halusi päästä osaksi sitä!  

Anulle kiinnostus hakea Kruunu Medialle heräsi positiivisen yritysmielikuvan vuoksi sekä halusta laajentaa omaa osaamistaan.

Haluatko sinäkin osaksi meidän iloista ja energistä porukkaa?

Edustamme useita päämiehiä, joiden lehtiin, verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja somekanaviin tarjoamme yrityksille näkyvyysratkaisuja. Valikoima kasvaa kovaa vauhtia ja myytävää tulee jatkuvasti lisää. Toimitilamme sijaitsevat halutulla paikalla Tullintorin kauppakeskuksen yläkerrassa.

Meille tärkeintä on, että olet hyvällä asenteella varustettu ahkera ja tuloshakuinen tiimipelaaja. Sinulla tulee olla tahtoa kotiuttaa kauppa. Koulutuksesta ja kokemuksesta plussapisteitä, ne eivät ole olleenkaan ratkaiseva tekijä. Arvostamme myös hyvää paineensietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin. Tuletko palvelemaan niin hyvin, että sua voi suositella kuka tahansa ja kelle tahansa?

Meiltä saat laadukkaan perehdytyksen ja tuen koko työsuhteen ajaksi. Saat meillä äänesi kuuluviin ja pääset tärkeäksi osaksi yrityksen kasvutarinaa. Sovimme yhdessä selkeät tavoitteet, joita kohti mennään ja sen yli. Työpäivät koostuvat uusasiakashankinnasta puhelimitse ja Teamsissa, sekä olemassa olevien b2b asiakassuhteiden syväntämisestä. Mikään päivä ei ole samanlainen ja siinä on tämän jutun suola. Saat viihtyisän ja motivoivan työympäristön, jossa osataan tehdä töitä pilke silmäkulmassa ja heittää välillä vapaalle. Koulutamme sinusta Suomen parhaan mediamyyjän!

Lähetä hakemus!
? henna.anttila@kruunumedia.fi

Seuraa meitä somessa!