Kruunu Median tiimin jokaisella myyjällä on mahdollisuus saada Kuukauden Myyjä -pokaali koristamaan omaa työpöytäänsä!  

Pokaalilla palkitaan joka kuukausipalaverissa eniten pisteitä kerännyttä myyjää. Pisteitä saa kerättyä mm. asiakkaiden tavoittamisesta eri kanavissa, timanttisesta myyntiasenteesta sekä myyntitavoitteeseen pääsemisestä. 

Kuukauden Myyjä -pokaali kiertää siis myyjältä toiselle tai voi pysyä samalla myyjällä useamman kuukauden peräkkäin. Pokaali on myyjille erinoimainen tapa haastaa itseään ja omaa toimintaansa. Tavoitteiden asettaminen lisää työmotivaatiota, joka on tärkeää sekä yrityksen tuloksellisuuden että työyhteisön viihtyvyyden kannalta. 

Haluamme ylläpitää motivoivaa sekä palkitsevaa työilmapiiriä. Töissä merkityksellisyyden tunteminen on yhteydessä mm: työtyytyväisyyteen, työpaikkaan sitoutumiseen sekä haluun ponnistella työnsä eteen!  

Onkin siis ensiarvoisen tärkeää, että siihen panostetaan! Työhyvinvointi on keskeinen arvo Kruunu Medialla ja otamme aktiivisesti askelia sen edistämiseksi! 

Miten sinun työpaikkallasi panostetaan työn merkityksellisyyteen? Koetko olosi tärkeäksi osana työyhteisöä? Omaa sekä työkavereiden toimintaa osana merkityksellistä työyhteisöä, kannattaa aika-ajoin pohtia sekä tuoda ilmoille ehdotuksia sen edistämiseksi!

Haluatko sinäkin osaksi meidän iloista ja energistä porukkaa?

Edustamme useita päämiehiä, joiden lehtiin, verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja somekanaviin tarjoamme yrityksille näkyvyysratkaisuja. Valikoima kasvaa kovaa vauhtia ja myytävää tulee jatkuvasti lisää. Toimitilamme sijaitsevat halutulla paikalla Tullintorin kauppakeskuksen yläkerrassa.

Meille tärkeintä on, että olet hyvällä asenteella varustettu ahkera ja tuloshakuinen tiimipelaaja. Sinulla tulee olla tahtoa kotiuttaa kauppa. Koulutuksesta ja kokemuksesta plussapisteitä, ne eivät ole olleenkaan ratkaiseva tekijä. Arvostamme myös hyvää paineensietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin. Tuletko palvelemaan niin hyvin, että sua voi suositella kuka tahansa ja kelle tahansa?

Meiltä saat laadukkaan perehdytyksen ja tuen koko työsuhteen ajaksi. Saat meillä äänesi kuuluviin ja pääset tärkeäksi osaksi yrityksen kasvutarinaa. Sovimme yhdessä selkeät tavoitteet, joita kohti mennään ja sen yli. Työpäivät koostuvat uusasiakashankinnasta puhelimitse ja Teamsissa, sekä olemassa olevien b2b asiakassuhteiden syväntämisestä. Mikään päivä ei ole samanlainen ja siinä on tämän jutun suola. Saat viihtyisän ja motivoivan työympäristön, jossa osataan tehdä töitä pilke silmäkulmassa ja heittää välillä vapaalle. Koulutamme sinusta Suomen parhaan mediamyyjän!

Lähetä hakemus!
? henna.anttila@kruunumedia.fi

Seuraa meitä somessa!