Olen tehnyt töitä tähän asti yksin kotoa käsin. Nyt siihen tulee muutos! Kartoitin pitkään sopivaa toimistoa ja sitten löytyi oikea timantti meidän tarpeisiimme. Koko kauppakeskus on juuri remontoitu, eli toimistokin on uunituore. Autohallista pääsee suoraan hissillä toimiston ovelle. Sijainti on loistava. Teen paljon työreissuja Helsinkiin, enkä juuri pidä pitkän matkan ajosta. Jatkossa voin jättää auton Tullintorin autohalliin, kävellä muutamassa minuutissa rautatieasemalle ja matkustaa edullisesti junalla. Kaikki palvelut ovat lähellä, olemmehan Tampereen keskustassa. Tilasta löytyy sopivan kokoinen kokoushuone, työhuone, iso ja valoisa avokonttori (jossa myös ruokailu- ja taukotila), wc ja uusi keittiö.

Tsekkaa alta toimiston esittelyvideo ja kommentoi videolle miltä näyttää!

Toimiston esittelyvideo:

@kruunumedia

Tervetuloa Tullintorille Kruunu Median upouudelle toimistolle!😍🔥 #toimisto #esittelyvideo #mainostilaa #näkyvyyttä

♬ Aesthetic – Tollan Kim

Haluatko sinäkin osaksi meidän iloista ja energistä porukkaa?

Edustamme useita päämiehiä, joiden lehtiin, verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja somekanaviin tarjoamme yrityksille näkyvyysratkaisuja. Valikoima kasvaa kovaa vauhtia ja myytävää tulee jatkuvasti lisää. Toimitilamme sijaitsevat halutulla paikalla Tullintorin kauppakeskuksen yläkerrassa.

Meille tärkeintä on, että olet hyvällä asenteella varustettu ahkera ja tuloshakuinen tiimipelaaja. Sinulla tulee olla tahtoa kotiuttaa kauppa. Koulutuksesta ja kokemuksesta plussapisteitä, ne eivät ole olleenkaan ratkaiseva tekijä. Arvostamme myös hyvää paineensietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin. Tuletko palvelemaan niin hyvin, että sua voi suositella kuka tahansa ja kelle tahansa?

Meiltä saat laadukkaan perehdytyksen ja tuen koko työsuhteen ajaksi. Saat meillä äänesi kuuluviin ja pääset tärkeäksi osaksi yrityksen kasvutarinaa. Sovimme yhdessä selkeät tavoitteet, joita kohti mennään ja sen yli. Työpäivät koostuvat uusasiakashankinnasta puhelimitse ja Teamsissa, sekä olemassa olevien b2b asiakassuhteiden syväntämisestä. Mikään päivä ei ole samanlainen ja siinä on tämän jutun suola. Saat viihtyisän ja motivoivan työympäristön, jossa osataan tehdä töitä pilke silmäkulmassa ja heittää välillä vapaalle. Koulutamme sinusta Suomen parhaan mediamyyjän!

Lähetä hakemus!
? henna.anttila@kruunumedia.fi

Seuraa meitä somessa!