Henna Anttila Maaseudun Tulevaisuus ilmoitusmyyjä

Voin ilolla ilmoittaa, että olemme aloittaneet ilmoitusmyyntiyhteistyön Suomen toisiksi suurimman sanomalehden Maaseudun Tulevaisuuden ja sen kuukausiliitteenä ilmestyvän Kantri-lehden kanssa!

Maaseudun Tulevaisuus on taatusti kaikille suomalaisille tuttu. Kokonaistavoittavuus on KMT 2022 mukaan 544 000 ja lehti ilmestyy kolme kertaa viikossa. Maaseudun Tulevaisuus on suomalaisen maatalousyrittäjän tärkein tietolähde sekä maaseudun asioista kiinnostuneille ainoa valtakunnallinen media, joka käsittelee maa- ja metsätalouteen liittyviä asioita jokaisessa numerossaan ja verkossa päivittäin.

Kantri on rennolla otteella maaseudun elämästä, ihmisistä ja ilmiöistä kertova kuukausiliite. Kantri on lehti, jonka parissa lukija voi palkita itsensä nautinnollisella lukuhetkellä. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa kaikille Maaseudun Tulevaisuuden tilaajille.

Tämä on minulle mieletön saavutus ja luottamuksen osoitus! Kruunu Mediasta kasvaa vielä Suomen suurin mediamyyjä ja erinomainen työnantaja. Tarjoamme ylpeydellä Maaseudun Tulevaisuudesta ja Kantrista ilmoitustilaa.

Maaseudun Tulevaisuus mediatiedot: https://viestimedia.fi/wp-content/uploads/2023/03/MT_mediakirja_2023.pdf
Kantri mediatiedot: https://viestimedia.fi/mainostajalle/mediatiedot-ja-hinnat/kantri/#mediatiedot
Lehtiarkisto: https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/lehdet

Kaikki mediavaihtoehtomme: Mediat

Laita viestiä, soita ja varaa paikkasi nyt!???⁠
☎️ 050 541 9943⁠
henna.anttila@kruunumedia.fi

Seuraa meitä somessa!