Yrityksen arvot ovat periaatteita, joiden tulisi näkyä yrityksen sekä työntekijöiden toiminnassa päivittäin. Arvot tukevat yrityksen tavoitteita ja päämääriä. Jokaisella yrityksellä on arvot, olivatpa ne sitten ylös kirjoitettuna tai vaan ajatuksissa. Jotta arvot eivät olisi vain hienoja lauseita nettisivulla on tärkeää, että jokainen yrityksessä panostaa näiden toteutumiseen ja tukee yrityksen periaatteita omalla toiminnallaan.  

MITKÄ OVAT KRUUNU MEDIAN ARVOT JA KUINKA NE NÄKYVÄT YRITYKSEN TOIMINNASSA? 

Paras asiakaspalvelu  

Haluamme palvella kaikkia niin hyvin, että meitä voi suositella milloin tahansa – kenelle tahansa.

Asiantuntijuus ja vastuullisuus 

Luottamus on meille ensiarvoisen tärkeää. Sovituista asioista pidetään kiinni ja toimitaan vastuullisesti yhdessä päämiehen, työkavereiden sekä ennen kaikkea asiakkaiden kanssa. Olemme perehtyneet myyntiin, markkinointiin sekä asiakkaiden liiketoimintaan, jotta pystymme antamaan asiantuntevaa, näkemyksellistä ja asiakaslähtöistä palvelua.  

Rehellisyys ja avoimuus 

Emme manipuloi tai huijaa asiakkaitamme oman edun mukaisesti, vaan tuomme avoimesti sekä rehellisesti näkemyksemme asiakkaan tarpeen täyttämiseksi ja ylittämiseksi. Pidämme huolen, että Kruunu Median tiimissä jokainen kokee työilmapiirin sekä työkulttuurin psykologisesti turvalliseksi. Tiimin sisäinen avoimuus, rehellisyys sekä aktiivinen vuorovaikutus huokuu myös ulospäin.  

Työhyvinvointi ja jatkuva oppiminen 

Koulutamme tiimiä jatkuvasti ja kehitysideat otetaan huomioon. Selkeät roolit, toimintatavat ja prosessit pitävät kuormituksen inhimillisenä ja vähentävät stressiä. Meillä jokainen työntekijä saa kattavan perehdytyksen omaan roolinsa sekä laadukkaat työkalut onnistumiseen.  

Oppiva organisaatio rakentuu yhteisille pelisäännöille, toisilta oppimiseen, positiiviseen ja rakentavaan yhteisöllisyyteen sekä kehityskohteiden tunnistamiseen! 

Haluatko sinäkin osaksi meidän iloista ja energistä porukkaa?

Edustamme useita päämiehiä, joiden lehtiin, verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja somekanaviin tarjoamme yrityksille näkyvyysratkaisuja. Valikoima kasvaa kovaa vauhtia ja myytävää tulee jatkuvasti lisää. Toimitilamme sijaitsevat halutulla paikalla Tullintorin kauppakeskuksen yläkerrassa.

Meille tärkeintä on, että olet hyvällä asenteella varustettu ahkera ja tuloshakuinen tiimipelaaja. Sinulla tulee olla tahtoa kotiuttaa kauppa. Koulutuksesta ja kokemuksesta plussapisteitä, ne eivät ole olleenkaan ratkaiseva tekijä. Arvostamme myös hyvää paineensietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin. Tuletko palvelemaan niin hyvin, että sua voi suositella kuka tahansa ja kelle tahansa?

Meiltä saat laadukkaan perehdytyksen ja tuen koko työsuhteen ajaksi. Saat meillä äänesi kuuluviin ja pääset tärkeäksi osaksi yrityksen kasvutarinaa. Sovimme yhdessä selkeät tavoitteet, joita kohti mennään ja sen yli. Työpäivät koostuvat uusasiakashankinnasta puhelimitse ja Teamsissa, sekä olemassa olevien b2b asiakassuhteiden syväntämisestä. Mikään päivä ei ole samanlainen ja siinä on tämän jutun suola. Saat viihtyisän ja motivoivan työympäristön, jossa osataan tehdä töitä pilke silmäkulmassa ja heittää välillä vapaalle. Koulutamme sinusta Suomen parhaan mediamyyjän!

Lähetä hakemus!
? henna.anttila@kruunumedia.fi

Seuraa meitä somessa!